Ενδεικτικό ωρολόγιο πρόγραμμα

Το ωρολόγιο πρόγραμμα που ακολουθεί είναι ενδεικτικό. Ανάλογα με τις συνθήκες, τους συμμετέχοντες, το χώρο, μπορεί να έχει αλλαγές. Αυτό που έχει σημασία είναι όλα τα θέματα να πραγματοποιηθούν με την προτεινόμενη σειρά και διάρκεια.
Η προτεινόμενη μορφή της εκπαίδευσης είναι το διήμερο, μιας και έτσι επιτυγχάνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό και η συνοχή της Oμάδας με τη νέα της σύνθεση. 

Σάββατο
10:00 Άφιξη, Άνοιγμα διημέρου, παιχνίδι γνωριμίας
10:30 χωρισμός σε υπηρεσίες, τακτοποίηση
11:00 Θέμα: Συμβούλιο Ομάδας (1h)
12:00 Θέμα: Υπευθυνότητες (1.5h)
13:30 Προετοιμασία φαγητού
14:00 Φαγητό – Υπηρεσίες – ελεύθερη ώρα
16:00 Θέμα: Επιτροπές (2h)
18:00 Απογευματινό - ζωηρό
18:30 Θέμα: Επιτροπές συνέχεια (2h)
20:30 Προετοιμασία φαγητού
21:00 Φαγητό -  υπηρεσίες
22:30 Ψυχαγωγία 
24:00 Καληνύχτα

Κυριακή
07:30 Άνοιγμα ημέρας
08:00 Πρωινό, υπηρεσίες
09:00 Συμβούλιο Ομάδας
09:30 Θέμα: Ατομική πρόοδος (2h)
11:30 Δεκατιανό, ζωηρό
12:00 Θέμα Προγραμματισμός (3h)
15:00 φαγητό, υπηρεσίες, μάζεμα χώρου
16:30 Αξιολόγηση, κλείσιμο διημέρου
17:30 Αναχώρηση