Κοπή Βασιλόπιτας 29/1/2017

Το πρωί της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, το Τοπικό Τμήμα ΚΑΒΑΛΑΣ του Σ.Ε.Ο. ,έκοψε στην εστία του την καθιερωμένη βασιλόπιτα καλωσορίζοντας με αισιοδοξία το 2017.
Παραβρέθηκαν μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, της Ομάδας Συνεργασίας και Ομάδας S.O.S., στελέχη, παιδιά, γονείς και φίλοι και ευχήθηκαν για την νέα χρονιά.
Παράλληλα παρουσιάστηκε οπτικοακουστικά από την Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Σ.Ε.Ο. Καβάλας, κ. Ελένη Αποστολίδου, η ανασκόπηση της Οδηγικής χρονιάς που πέρασε καθώς και οι νέοι στόχοι του τμήματος ενώ δεν έλειψαν οι ευχαριστίες σε συνεργάτες, φίλους και χορηγούς, που συμβάλουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο στην ολοκλήρωση του εθελοντικού έργου και του Οδηγικού προγράμματος.
Η Τοπική΄Εφορος κ. ΄Ελενα Ζουμπουλίδου και τα αρχηγεία του κάθε κλάδου με μια ενδιαφέρουσα οπτικοακουστική παρουσίαση ενημέρωσαν για τις δράσεις που πραγματοποίησαν το 2016, αλλά και για τις προσεχείς, με κύρια, εκείνη του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Σκέψης». Μια εκδήλωση σε συνεργασία με τους φορείς της πόλης που φέτος θα είναι ένα ταξίδι ανάπτυξης, προετοιμάζοντας τις ομάδες – κλάδους να υποδεχθούν νέα μέλη στην Οργάνωση.
Χαιρετισμό απεύθυνε και η Έφορος περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και Κεντρικής Μακεδονίας, κα Μαρία Καρακεσίσογλου , τονίζοντας τη αμέριστη στήριξη της περιφέρειας αλλά και επιβραβεύοντας το Τοπικό Τμήμα Καβάλας για την άρτια πραγματοποίηση του Οδηγικού προγράμματος και τη συνεχή παρουσία, συμμετοχή και προσφορά του στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Φωτογραφικό Υλικό