Το Τ.Τ. Πάτρας γιόρτασε τα 100 χρόνια Παγκόσμιου Οδηγισμού

Το Τ.Τ. Πάτρας γιόρτασε τα 100 χρόνια Παγκόσμιου Οδηγισμού

"Η σημερινή γιορτή είναι ευκαιρία για να πούμε ένα ευχαριστώ σε όσους ξεκίνησαν το συναρπαστικό παιχνίδι του Οδηγισμού, σε όσους μοιράστηκαν μαζί μας την πορεία και σε όσους μας κρατούν απ το χέρι  σήμερα που οραματιζόμαστε το μέλλον του Οδηγισμού, το μέλλον της κοινωνίας μας και το μέλλον που θέλουμε να χαρίσουμε στις επόμενες γενιές. Συγχαρητήρια για τη πρωτοβουλία σας να διοργανώσετε αυτή τη ξεχωριστή γιορτή. Χρόνια μας πολλά και ας μη ξεχνάμε πως μόνο μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο!", μας είπε με το μήνυμα της η Έφορος Διεθνών Σχέσεων Σόφη Κώττη, που δυστυχώς δεν μπόρεσε να είναι κοντά μας.

Στις 9 Απριλίου 2011, παραμονή της 100ης μέρας του χρόνου, ενεργά μέλη του Οδηγισμού, παλιά Στελέχη, τα μέλη της Ομάδας Συνεργασίας, παιδιά των Ομάδων και παιδιά που πέρασαν από τις Ομάδες , η Περιφερειακή Έφορος Μαίρη Τρέτση, η οποία και μας μετέφερε  μήνυμα της Γενικής Εφόρου για την Ημέρα, γιορτάσαμε τα 100 χρόνια του Παγκόσμιου Οδηγισμού.

Βρεθήκαμε όλοι μαζί, θυμηθήκαμε, τραγουδήσαμε, οραματιστήκαμε, παίξαμε, ονειρευτήκαμε και σαν ένα κρίκος της παγκόσμιας Οδηγικής αλυσίδας είπαμε:  «Μαζί μπορούμε να αλλάξουμε τον Κόσμο!»

Χρόνια μας Πολλά!!!!

Φωτογραφικό Υλικό

Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο/η Πίσω