Τεχνική Εκπ/ση "Διεθνές Διαβατήριο" - Βάρη, 28-29/1/2012

Τεχνική Εκπ/ση

"Your world, your way..."
Με αυτό το σύνθημα πραγματοποιήθηκε  από τις 28 έως τις 29 Ιανουαρίου 2012, η Τεχνική Εκπαίδευση "Διεθνές Διαβατήριο", στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΣΕΟ στη Βάρη.

Την εκπαίδευση παρακολουθούν, εκτός από Στελέχη του ΣΕΟ, ο Σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων και ο αναπληρωτής Έφορος Διεθνών Σχέσεων του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Τα θέματα της εκπαίδευσης ήταν: Παγκόσμιος Οδηγισμός, πλατφόρμες Οργανώσεων νέων στην Ελλάδα, οργάνωση ταξιδιών, διαχείριση κρίσεων και εξεύρεση πόρων και διαπολιτισμική Εκπαίδευση - Lobbying & Advocacy. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τους τριετείς εορτασμούς της Εκατονταετηρίδας και για την Παγκόσμια Ημέρα Σκέψης.
 
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012, έγινε ενημέρωση από την εκπρόσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Ιφιγένεια Καναρά, για τα Εθνικά μας θέματα και η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε με τον Ρόλο & Ευθύνη Αρχηγείου αποστολής εξωτερικού.

Δεν έλειψε η οργάνωση της Ελληνικής βραδιάς, στο πλαίσιο της οποίας, οι εκπαιδευόμενοι έμαθαν πώς μπορούν με απλά υλικά και πολλή φαντασία,  να αναδείξουν την ελληνική κουλτούρα και ιστορία.


Φωτογραφικό Υλικό

Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο/η Πίσω