Φιλοξενία μέλους Παγκόσμιου Συμβουλίου WAGGGS

Φιλοξενία μέλους Παγκόσμιου Συμβουλίου WAGGGS

Από την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 έως και σήμερα, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε την κυρία Wamuyu Mahinda, μέλος του Παγκοσμίου Συμβουλίου της WAGGGS, η οποία έφτασε στην Αθήνα για να εκπροσωπήσει την Παγκόσμια Οργάνωση στην συνάντηση της επιτροπής της ISFG (Επιτροπή Διεθνούς Φιλίας).

Η κα Mahinda είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα γραφεία μας,  να συναντήσει μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΟ και να μιλήσει στη εκδήλωση του Τ.Τ. Αγίας Παρασκευής και της Επιτροπής των Ειδικών Ομάδων, για τη συμμετοχή της στη σύσκεψη του Ο.Η.Ε. με θέμα «Γυναίκα στις Αγροτικές Περιοχές», που πραγματοποιήθηκε στη Ν.Υόρκη . Επιπλέον, σε συνέχεια της παρουσίασης για την συνεισφορά του ΣΕΟ στην εκπαίδευση, αναφέρθηκε στη θέση της WAGGGS στο θέμα συνεκπαίδευση των δύο φύλων αλλά και στην τρέχουσα άποψη, που συζητήθηκε στον Ο. Η.Ε. για την προτεραιότητα να εκπαιδευθούν τα αγόρια και οι άνδρες.

Με συντροφιά τα μέλη του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, γνώρισε τις ομορφιές, τις μυρωδιές και τις γεύσεις της Αθήνας!

Είμαστε σίγουροι ότι έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις! Της ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο που κάνει στην Παγκόσμια Οργάνωση και καλή αντάμωση!

Φωτογραφικό Υλικό

Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο/η Πίσω