Τρεις φορές κι έναν καιρό . . . σ’ έναν πλανήτη μακρινό!

Τρεις φορές κι έναν καιρό . . . σ’ έναν πλανήτη μακρινό!

     8 Ιουλίου 2013: Χάρη στον Διαγαλαξιακό Μεταφραστή τους συνεννοούμαστε αμέσως με τους φιλικότατους εξωγήινους που συναντάμε στη Μηλίνα και φυσικά  δεχόμαστε αμέσως την πρόσκλησή τους . . .
     Έτσι τα 37 Πουλιά από τα Τ.Τ. Αγριάς, Ιωαννίνων, Λάρισας και Μετσόβου διακτινίζονται αμέσως στον Έβδομο Γαλαξία της Καλαπερναμενίας και για επτά ημέρες ζήσαμε όλοι μαζί «Τρεις φορές κι έναν καιρό . . . σ’ έναν πλανήτη μακρινό!». Τα Πουλιά χωρίστηκαν σε κατοίκους του Νεφελοδάσους, της Φεγγαρολίμνης, του Αστροποτάμου, της Μετεωροκοιλάδας και του Αχτιδοκαταρράκτη και παρέα με τον Πλανητάριο, το Στρατόσφαιρα, την Αστρομέδα, τον Γαλαξίμανδρο και όλους τους άλλους μόνιμους κατοίκους του πλανήτη ζήσαμε τρεις μαγικές περιπέτειες!
     Στήσαμε τις διαστημικές μας κάψουλες και φτιάξαμε πετσετοθήκες, παίξαμε, γελάσαμε και τραγουδήσαμε, κάναμε πολλούς – και καλούς! - νέους φίλους, κολυμπήσαμε σε όλους τους κρατήρες του πλανήτη, κατασκευάσαμε τη δική μας πολύχρωμη μπλούζα, το δικό μας διαστημόπλοιο καθώς και μια διαστημική κορνίζα για να χωρέσουν όλες οι αναμνήσεις μας! Στο Μεγάλο Παιχνίδι ζήσαμε μια ξεχωριστή περιπέτεια αναζητώντας στα βάθη του γαλαξία μας τις αξίες που κάνουν τον δικό μας πλανήτη τόσο μοναδικό ενώ στο Νυχτερινό Παιχνίδι χαρτογραφήσαμε τον ουρανό και ζήσαμε μια φαντασμαγορική αστεροειδή καταιγίδα! Παρέα με τα παιδιά του χωριού διασκεδάσαμε στο δικό μας διαστημικό Λούνα Παρκ ενώ ξεχωριστή ήταν η στιγμή που ο καθένας μας διάλεξε ένα αστέρι στον ουρανό και του έστειλε μια ευχή συντροφιά μ’ έναν θαλασσινό αστερία!
     Το τελευταίο βράδυ μας όλοι μαζί γλεντήσαμε διαγαλαξιακά και ετοιμαστήκαμε να  . . . διακτινιστούμε πίσω!
     Αποχαιρετιστήκαμε με ένα μεγάλο χαμόγελο και μια γλυκιά προσμονή. Αργεί πολύ το επόμενο καλοκαίρι;

 

Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο/η Πίσω