Εβδομάδα Περιπέτειας στις Άλπεις, 3-10 Σεπτεμβρίου 2014

Εβδομάδα Περιπέτειας στις Άλπεις, 3-10 Σεπτεμβρίου 2014

3-10 Σεπτεμβρίου 2014
Εβδομάδα Περιπέτειας στις Άλπεις…


Ήταν όντως μία εκπληκτική περιπέτεια! Χρειάστηκε μόνο λίγες ώρες απ’ την στιγμή που πάτησα το πόδι μου στο πανέμορφο ξύλινο Our Chalet για να το συνειδητοποιήσω. Ξεπερνάς τα όριά σου, δοκιμάζεις τις ικανότητές σου, προκαλείς τον εαυτό σου!

Συνοπτικά απλά θα πρέπει να αναφέρω:
  • ένα πάρκο περιπέτειας οπού δαμάζεις τον φόβο σου με το ύψος περπατώντας σε ένα τεντωμένο σχοινί σε ύψος 40m πάνω από το ποτάμι, κάνοντας αναρρίχηση βράχου, flying fox, ραπέλ αλλά (γιατί όχι?) και πηδώντας στο κενό!
  • την νυχτερινή πορεία (4 ώρες) που μας οδήγησε στα 2546m υψόμετρο από όπου είδαμε την ανατολή
  • την ανάβαση σε έναν από τους μεγαλύτερους καταρράκτες της Ελβετίας με via ferrata (μια τεχνική που είσαι ασφαλισμένος σε ένα συρματόσχοινο για να μην χάσουμε κανέναν στο γκρεμό!)
  • το υπέροχο μπλε χρώμα της λίμνης που μετρήσαμε 5 δευτερόλεπτα κάτω από το απίστευτα κρύο νερό
  • την Ελβετική βραδιά που έκλεισε με, τι άλλο? ΣΟΚΟΛΑΤΑΑΑΑΑΑ!
  • τις ατελείωτες ώρες γέλιου
  • την απίστευτη ατμόσφαιρα στο χάνι του τυροκόμου με την ζεστή σοκολάτα τραγουδώντας οδηγικά χαμηλόφωνα γύρω από την λάμπα πετρελαίου.

Πολλές οι στιγμές που μοιραστήκαμε με την Maria και την Lena από Κόστα Ρίκα, την Reem και την Firasha από τις Μαλδίβες, την Amy και την Beefy από Αυστραλία, την Valerie και την Alex από USA, την Aleenta από Ταϊλάνδη αλλά και 10 υπέροχα staff members από άλλα 8 διαφορετικά μέρη του πλανήτη! Δεν μπορούν να περιγραφούν ούτε με λόγια ούτε με φωτογραφίες. Πρέπει να το ζήσεις!

Και για να σε προλάβω…
μπορείς να το κάνεις αρκεί να το πιστέψεις!!! 
Αν το πιστέψεις θα βρεθεί και η υποτροφία, και το φθηνό εισιτήριο και όλοι αυτοί που θα σε κάνουν να υπερνικήσεις κάθε φόβο σου και να συνεχίσεις σε κάτι που θεωρείς αδύνατο!

Κλείσε τώρα την θέση σου στο επόμενο event!
Our Chalet… a world of possibilities!

Γιώργος Παπανικολάου,
Τοπικό Τμήμα  ΚαβάλαςΦωτογραφικό Υλικό

Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο/η Πίσω