Πανελλήνια Συνάντηση Ενωμοτιών, "ΜΠΛΕκόμαστε" 21-23/4/2017

Πανελλήνια Συνάντηση Ενωμοτιών,

Ο Κλάδος Οδηγών διοργανώνει την Πανελλήνια Συνάντηση Ενωμοτιών, "ΜΠΛΕκόμαστε" από τις 21 έως τις 23 Απριλίου 2017 στο κέντρο της Αθήνας. 

Στην ομόρφη συνοικία του Μετς, για τρεις ημέρες, θα συναντηθούν περισσότερα από 300 παιδιά ηλικίας 11 έως 14 ετών και ενήλικα Στελέχη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, από όλη την Ελλάδα, με σκοπό να "μπλεχτουν", να αλληλεπιδράσουν, να γνωρίσουν τις όμορφες γωνιές της Αθήνας, και μέσα από δραστηριότητες με άξονα την κοινωνική προσφορά, τη ζωή στη φύση και την προσωπική ανάπτυξη, να βιώσουν το Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα.

Οι δραστηριότητες της δράσης "ΜΠΛΕκόμαστε" είναι πολλές και έχουν διαμορφωθεί σε συνεργασία με κοινωνικούς και πολιτιστικούς φορείς, καθώς και με τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων. Μερικές από τις δραστηριότητες που ξεχωρίζουν η συνεργασία με το Σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους (www.skep.gr) , η φιλοξενία από το Ash in Art (http://www.ashinart.com/), η κοινή δράση με Φάρμα Αδέσποτων Ζώων (www.fazoo.gr),  η επίσκεψη στο μουσείο της Ακρόπολης, η κοινωνική κουζίνα που θα οργανώσουν τα ίδια τα παιδιά και η κατασκευή επιδαπέδιων παιχνιδιών που θα μοιραστούν σε δομές που το έχουν ανάγκη.

Η φιλοξενία της Πανελλήνιας Συνάντησης Ενωμοτιών "ΜΠΛΕκόμαστε", θα γίνει στα κτίρια του 17ου Γυμνασίου (Κυνίσκας 29, Αθήνα) και του 13ου Δημοτικού Αθηνών που βρίσκονται στην περιοχή του Μετς.

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες δράσεις που έχει διοργανώσει ο Κλάδος Οδηγών τα τελευταία χρόνια και γι'αυτό ένα μεγάλο "ευχαριστώ" οφείλεται σε όλους όσους συμμετέχουν στη διοργάνωση της, στις διοικήσεις των σχολείων που μας φιλοξενούν, σε όλους τους φόρεις που συνεργάζονται για το αποτέλεσμα, στο Δήμο Αθηναίων, αλλά και σε όλα τα παιδιά και τα Στελέχη που έχουν δηλώσει συμμετοχή!

Η στιγμή πλέον έχει φτάσει, 

«ΜΠΛΕκόμαστε» όλοι μαζί στην Αθήνα στις 21-23 Απριλίου 2017!

 

Φωτογραφικό Υλικό

Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο/η Πίσω