Roverway 2018

Roverway 2018

ROVERWAY 2018

Το Roverway είναι η κορυφαία Μεγάλη Δράση της Ευρωπαϊκής Οδηγικής και Προσκοπικής Περιοχής που διοργανώνεται κάθε δύο ή τρία χρόνια. Απευθύνεται σε Μεγάλους Οδηγούς / Ναυτοδηγούς και Στελέχη όλων των Κλάδων ηλικίας 16 έως 22 ετών την ημέρα έναρξης της δράσης.

Στη διοργάνωση αυτή, νέοι και νέες από την Ευρώπη θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν μαζί συμμετέχοντας σε ένα δυναμικό πρόγραμμα, ανταλλάσσοντας εμπειρίες και γνώσεις, γνωρίζοντας παράλληλα μια ιδιαίτερη χώρα, την Ολλανδία. To Roverway θα πραγματοποιηθεί στο Zeewolde στην Ολλανδία, από 23 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου 2018 και το οργανώνει η Προσκοπική & Οδηγική Οργάνωση της Ολλανδίας.

Το πρόγραμμά του δίνει έμφαση στην προσωπική ανάπτυξη των συμμετεχόντων εστιάζοντας σε 3 εκπαιδευτικούς στόχους:  Character, Curiosity και Career. Νέοι και νέες από όλη την Ευρώπη θα συναντηθούν για να αποδείξουν ότι μπορούν να μοιράζονται τις διαφορές τους, να είναι ενεργοί πολίτες και να συν-διαμορφώνουν την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια κοινωνία του αύριο.

Η Ολλανδία είναι μια χώρα με πλούσια φυσική ομορφιά και πολιτιστική κληρονομιά. Μια δυναμική ομάδα νέων ετοιμάζει εδώ και καιρό μια δράση που θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Δηλώσεις Συμμετοχής για το Roverway 2018, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων ή με τον/την Τοπικό/ή Έφορό σας.

Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων λήγει την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017
Παράταση προθεσμίας υποβολής 31/01/2018

 

Μην ξεχάσετε να κάνετε Like στην σελίδα της Ελληνικής Αποστολής για να μαθαίνετε όλα τα νέα https://www.facebook.com/GreekContigentRoverway2018/

 

Φωτογραφικό Υλικό

Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο/η Πίσω