Πανελλήνια Συνάντηση Στελεχών – Ενωμοταρχών & Υπενωμοταρχών

Πανελλήνια Συνάντηση Στελεχών – Ενωμοταρχών & Υπενωμοταρχών

Την Παρασκευή 13 και μέχρι την Κυριακή 15 Απριλίου, ο Κλάδος Οδηγών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού βρέθηκε στα Κονάκια,  στον κατασκηνωτικό χώρο του ΣΕΟ στην Νέα Μάκρη, σε μια Πανελλήνια Συνάντηση Ενωμοταρχών / Υπενωμοταρχών και Στελεχών που ως στόχο είχε την ενίσχυση του κατασκηνωτικού βιώματος και την καλλιέργεια των δεξιοτήτων των παιδιών κατά τη διαβίωσή τους στη φύση, ως οι φυσικοί ηγέτες της Ενωμοτίας τους.

Παιδιά ηλικίας 11-14 ετών εφαρμόζοντας το Οδηγικό Παιδαγωγικό Πρόγραμμα είχαν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν, να πάρουν πρωτοβουλίες, να αναπτύξουν τις ηγετικές τους ικανότητες και όλα αυτά μέσα από το παιχνίδι.

Παράλληλα, η Συνάντηση περιελάμβανε δραστηριότητες για τους ενήλικες εθελοντές του Κλάδου Οδηγών του ΣΕΟ, οι οποίοι μέσα από βιωματικό παιχνίδι εντόπισαν την ευθύνη και τον ρόλο τους στην σωστή εφαρμογή του Οδηγικού Παιδαγωγικού Προγράμματος, ώστε να συμβάλλουν στην ενδυνάμωση της Ενωμοτιακής ζωής.

Στην Πανελλήνια Δράση συμμετείχαν 48 ? Ομάδες Οδηγών 98? Ενωμοτίες καθώς και 75 ? Στελέχη του Κλάδου Οδηγών ... Πάμε να αυξήσουμε την συμμετοχή στην επόμενη δράση μας ....

Μαζί μας ήταν η μουσική Μπάντα Ωμέγα και ο Δημήτρης Τσολακίδης από το Flow Taiji Center ενώ καθ’όλη την διάρκεια της δράσης μαζί μας ήταν εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού έτοιμοι να παράσχουν Α Βοήθειες όποτε αυτό ήταν αναγκαίο.

Φωτογραφικό Υλικό

Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο/η Πίσω