Παρουσίαση Προγράμματος Παράλληλες Συνδέσεις 2018

Παρουσίαση Προγράμματος Παράλληλες Συνδέσεις 2018

Η ζωή είναι γεμάτη από συγχρονικότητες ή αλλιώς συμπτώσεις που έχουν νόημα. 

Σε αυτή την πολύ όμορφη συγκυρία, λοιπόν, και γιορτάζοντας την Ημέρα Σκέψης 2018, σκεφτόμαστε την παγκόσμια οργάνωσή μας και θυμόμαστε το πλαίσιο της διαφορετικότητας, με το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένη: δέχεται χωρίς διακρίσεις, μέλη από κάθε θρησκεία, φυλή και κοινωνική ομάδα, σέβεται την πολιτιστική ταυτότητα ατόμων και εθνών και πιστεύει στη συνεργασία μεταξύ παιδιών, νέων κι ενηλίκων σε όλα τα επίπεδα και την ισότιμη κατανομή ευθυνών μεταξύ και των δύο φύλων, στην οικογένεια και την κοινωνία.

Εμείς, λοιπόν, στρέφουμε το πρόσωπό μας στην κοινότητα και βλέπουμε τον κάθε άνθρωπο υπό το πρίσμα της μοναδικότητάς του. Με αυτό τον τρόπο γιγαντώνουμε το παγκόσμιο "impact".

Ελπίζουμε στις συγκεντρώσεις που είχαν ζητηθεί η Ομάδα να βρήκε την ευκαιρία να ασχοληθεί με τη διαφορετικότητα μέσα από τη δουλειά και την έμπνευση των επιτροπών, που έτσι κι αλλιώς είχαν ορισθεί κατά την διαδικασία του προγραμματισμού της Ομάδας.

Με δεδομένη τη χρονική απόσταση από τη Δράση μας στη Θεσσαλονίκη "Παράλληλες Συνδέσεις - Η Συνάντηση" προτρέπουμε κάθε Ομάδα, μέσω της επιτροπής που έχει ορισθεί, να υλοποιήσει το εκπαιδευτικό πακέτο

Παράλληλες Συνδέσεις - Το πακέτο

τουλάχιστον στις υποχρεωτικές του δραστηριότητες.

Επισημαίνουμε πως όπου αναφέρεται η λέξη διευκολυντής πρόκειται για το αντίστοιχο μέλος της επιτροπής, που θα αναλάβει να "διευκολύνει", να τρέξει τη δραστηριότητα. Σε διάφορα σημεία, υπάρχουν οδηγίες-συμβουλές για το ρόλο αυτό.

Ο Κλάδος Μεγάλων Οδηγών είτε μέσω του e-mail είτε μέσω της σελίδας του στο facebook και instagram είναι πάντα παρών, για να βοηθήσει στην υλοποίηση του Εκπαιδευτικού Πακέτου.

Κατευθυνόμαστε προς τη Θεσσαλονίκη, γεμάτοι έμπνευση, εμπειρία και θέληση για "Παράλληλες Συνδέσεις".

Γιώργος Παπαδούλης

Έφορος Κλάδου Μεγάλων Οδηγών

 

 

Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο/η Πίσω