Πλωτή Ναυτοδηγική Κατασκήνωση Κοινοτικής Ανάπτυξης 2018

Πλωτή Ναυτοδηγική Κατασκήνωση Κοινοτικής Ανάπτυξης 2018

Πλωτή Ναυτοδηγική Κατασκήνωση Κοινοτικής Ανάπτυξης
Θάσος 30/6 - 8/7/2018


Για 8 μέρες, 15 έφηβοι Ναυτοδηγοί και 8 Στελέχη από Βούλα, Ξυλόκαστρο και Καβάλα ταξίδεψαν "Σε άγνωστα νερά" στο νησί της Θάσου.

25 ώρες Κοινωνικής Προσφοράς στο νησί που άφησε το δικό της αποτύπωμα, 44 ώρες Οδηγικού Παιδαγωγικού Προγράμματος, εμπνευσμένο και υλοποιημένο από τους ίδιους τους εφήβους.

25 έφηβοι και ενήλικες που επέλεξαν να αφιερώσουν μέρος του φετινού καλοκαιριού τους στην Πλωτή Ναυτοδηγική Κατασκήνωση Κοινοτικής Ανάπτυξης, να επισκεφτούν το νησί της Θάσου και να προσφέρουν συνολικά: 2  εξωραϊσμένα μονοπάτια στο νησί, να δημιουργήσουν 2 πινακίδες με πληροφορίες για πεζοπόρους και για τα δύο μονοπάτια, καθώς επίσης και μία πινακίδα κατεύθυνσης για το Υψάριο, έναν ταξιδιωτικό θαλάσσιο τουριστικό οδηγό για το νησί και ένα εγχειρίδιο με Ναυτοδηγικές γνώσεις και ιδέες για Ναυτοδηγικό Πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες των εφήβων.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους τους μικρούς και μεγάλους Χορηγούς και Υποστηρικτές μας, που είτε με τα προϊόντα τους είτε με την οικονομική τους ενίσχυση συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της πρώτης Πλωτής Ναυτοδηγικής Κατασκήνωσης Κοινοτικής Ανάπτυξης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού.

Φωτογραφικό Υλικό

Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο/η Πίσω