Σχοινοβατώντας ή Σκηνοβατώντας; στη Λίμνη Κερκίνη

Σχοινοβατώντας ή Σκηνοβατώντας; στη Λίμνη Κερκίνη

Σχοινοβατώντας ή Σκηνοβατώντας; Ή ίσως συνδυασμός των δύο;

Για δύο μέρες, από τις 1 έως τις 3 Μαρτίου 2019, συναντήθηκαν στην λίμνη Κερκίνη, 46 Ενήλικες Εθελοντές του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, Αρχηγοί Κατασκηνώσεων, για να ενημερωθούν, να προβληματιστούν, να γνωρίσουν.

Η συνεχής και επικαιροποιημένη ενημέρωση των Κατασκηνωτών μας, ειδικά σε θέματα ασφάλειας, είναι πάντα τόσο σημαντική και έχει πάντα τόσο μεγάλη αξία για όλους μας.

Όταν αυτή δε, περιβάλλεται από πολλή φύση, νέες εικόνες, νέους τόπους, τοπικές γεύσεις, τότε το αποτέλεσμα ακόμα πιο δυνατό και τα ερεθίσματα πολλά.

‘Να το ξανακάνουμε’, είπαμε και κάναμε τον κρίκο μας βάζοντας μέσα στην τσάντα μας λίγο περισσότερη εμπειρία, πρόβλεψη, ιδέες, δύναμη και γνώση!

Είμαστε έτοιμοι για τις καλοκαιρινές μας κατασκηνώσεις!

Ευχαριστούμε θερμά,
- τους Ενήλικες Εθελοντές- Κατασκηνωτές μας, που δίνουνε τον χρόνο τους, ώστε να συνεχίσουνε να προσφέρουνε στα παιδιά και τα ενήλικα μέλη των Κατασκηνώσεων τους Ποιοτικό και Επικαιροποιημένο Παιδαγωγικό Πρόγραμμα σε ασφαλείς συνθήκες  στην φύση,
- όλους τους Ενήλικες Εθελοντές που είτε σαν Ειδικοί είτε σε υποστηρικτικούς ρόλους πλαισίωσαν την Συνάντηση, καθώς επίσης και
- τους Επαγγελματίες Υποστηρικτές μας που για ακόμα μία φορά ήταν δίπλα μας

   

Φωτογραφικό Υλικό

Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο/η Πίσω