3-15 Ιουλίου 2019 Κατασκήνωση στην Κύπρο

3-15 Ιουλίου 2019 Κατασκήνωση στην Κύπρο

686 μίλια ΝΑ το θέμα μας αλλά και η απόσταση που καλύψαμε κάνοντας μία κοινή κατασκήνωση με τις Κύπριες Οδηγούς.  12 υπέροχες μέρες πέρασαν πολύ γρήγορα κάνοντας όμως τόσο πολλά.

Οδηγοί από Ραφήνα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Κιλκίς, Σέρρες και Κοζάνη προήγαγαν τον πολιτισμό, την νοοτροπία αλλά και την φρεσκάδα που έχουν τα παιδιά μας. Αντίστοιχα ερεθίσματα πήραμε και από τις Κύπριες φίλες μας.

Το ταξίδι μας είχε απ’ όλα: μπάνια, πορείες, ξεναγήσεις, παιχνίδια, φιλίες, εμπειρίες, γέλιο, κούραση, εκπλήξεις… 

Ιδιαίτερη τιμή για εμάς η πρόσκληση του πρέσβη της Ελλάδος να επισκεφτούμε το Ελληνικό Προξενείο και η ομιλία στον Τύμβο από αξιωματικό του Στρατού που συγκίνησε μικρούς και μεγάλους.

Η μεγάλη αγκαλιά και η φιλοξενία των Κύπριων Οδηγών θα μας μείνει αξέχαστη.

Η βοήθεια όμως, για να πραγματοποιηθεί αυτό μας το όνειρο, ξεκίνησε πριν την κατασκήνωση από ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας από το πρώτο λεπτό βοηθώντας όλα τα παιδιά να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο κόστος και στις ανάγκες αυτής της κατασκήνωσης.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στους: ΑΙΓΑΙΑΣ ΑΜΚΕ, Οργανισμός Λιμένος Ραφήνας, Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα, Εφημερίδα POLIS, BCD TRAVEL, Τοπικό Τμήμα ΚΙΛΚΙΣ, Ιφιγένεια Στοΐου, Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΣΕΟ.

 

Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο/η Πίσω