Ίδρυμα Vodafone - Πρόγραμμα World of Difference 2020-2021

Ίδρυμα Vodafone - Πρόγραμμα World of Difference 2020-2021

Η Vodafone Ελλάδος και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού προσφέρουν δυνατότητα επαγγελματικής απασχόλησης στο Σ.Ε.Ο.

Το Ίδρυμα Vodafone ανακοίνωσε την έναρξη του 11ου κύκλου του προγράμματος “World of Difference 2020-2021”. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υλοποιείται με συνέπεια και συνέχεια από το 2010, μέσα από το οποίο προσφέρεται η δυνατότητα σε ευαισθητοποιημένους νέους από όλη την Ελλάδα να εργαστούν για 6 μήνες στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους, με το Ίδρυμα Vodafone να καλύπτει πλήρως το μισθό και τις ασφαλιστικές τους εισφορές.

Φέτος, το Ίδρυμα Vodafone αναζητάει 10 νέους 18-35 ετών που επιθυμούν να ασχοληθούν με την κοινωνική επιχειρηματικότητα και έχουν ικανότητες, γνώσεις, ιδέες και πάθος να γίνουν μέλη του προγράμματος και να δημιουργήσουν ιστορία με τη δύναμη της τεχνολογίας. Οι νέοι που θα λάβουν μέρος στο φετινό κύκλο του προγράμματος καλούνται να βρουν την τεχνολογία που θα βελτιώσει τη δράση του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού της επιλογής τους, ή έναν Οργανισμό που σχετίζεται με την τεχνολογία και την καινοτομία, με στόχο την αντιμετώπιση καίριων ζητημάτων που απασχολούν την ελληνική κοινωνία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.vodafone.gr/world-of-difference/ , στην οποία θα βρείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής αίτησης.

Η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων στο Ίδρυμα Vodafone είναι η 20η Οκτωβρίου 2020 (έως και τα μεσάνυχτα).

Αν θέλεις να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού (Σ.Ε.Ο.) στείλε την πρότασή σου (σύμφωνα με το σχετικό έντυπο του διαγωνισμού) έως τις 13/10/2020 στην ηλεκτρονική διεύθυνσηseo@seo.gr, ώστε να λάβεις τη στήριξή του και να συμφωνήσετε σε ένα σχέδιο οργάνωσης και χρονοδιάγραμμα του έργου για την περίοδο απασχόλησής σου στο Σ.Ε.Ο.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε δείτε εδώ

Εκτύπωση Αποστολή σε φίλο/η Πίσω