1932-2017, 85 χρόνια Ελληνικός Οδηγισμός!

1932-2017, 85 χρόνια Ελληνικός Οδηγισμός!

85 χρόνια δίνουμε Παλμό…

... στην προσωπικότητα

... στην ομαδική ζωή
... στη φύση 
... στον τόπο
... στην πρωτοβουλία 
... στη σκέψη
... στην άποψη
... στην κίνηση
... στο διαφορετικό

85 χρόνια Ελληνικός Οδηγισμός, 85 χρόνια διαρκούς δυναμικής παρουσίας και προσφοράς στα παιδιά και τους νέους μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα που προάγουν την ομαδική ζωή, την κοινωνική προσφορά, τη ζωή στη φύση και την προσωπική ανάπτυξη, βοηθώντας αποφασιστικά και ουσιαστικά στη δημιουργία μιας καλύτερης νέας γενιάς που θα κάνει πιο αισιόδοξο τον κόσμο μας!

85 χρόνια Ελληνικός Οδηγισμός, 85 χρόνια πάντα πρωτοπόροι αλλά και πρωτοστάτες με πυξίδα τις αξίες μας και τιμόνι τον ενθουσιασμό, τη συνέπεια και την αγάπη για τον άνθρωπο, οδηγούμε τα παιδιά μας σε μοναδικά ταξίδια γνώσεων κι εμπειριών!

85 χρόνια Ελληνικός Οδηγισμός, 85 χρόνια ενεργοί πολίτες του τόπου μας, συμμετέχοντας σε όλα τα σημαντικά γεγονότα δίνουμε το παρόν και κάνουμε τη διαφορά!

Γιορτάζουμε τα 85 χρόνια ενώνοντας όλοι μαζί τις φωνές μας και πραγματοποιώντας αυτή την μεγάλη δράση στους τόπους μας!

Στις 23 ή 24 Σεπτεμβρίου 2017, ξεκινάμε την Οδηγική χρονιά βγαίνοντας στους δρόμους και σε συνεργασία  με το Δήμο και Φορείς του τόπου μας, προσκαλούμε τους φίλους αλλά και όλους τους συμπολίτες μας για να γιορτάσουμε με μια δράση που θα μεταδώσει τον δικό μας δυνατό, ξεχωριστό παλμό σε όλη τη χώρα!

Μία δράση, την οποία χρειάζεται να διαφημίσουμε σε όλα τα ΜΜΕ του τόπου μας, να γνωστοποιήσουμε σε όλα τα σχολεία, τις οργανώσεις, τις επιχειρήσεις και τους κατοίκους της πόλης μας αλλά και των κοντινών πόλεων ή χωριών που δεν έχουν Οδηγισμό, ώστε να έχουν την ευκαιρία να μας γνωρίσουν, να δημιουργήσουμε μαζί τους και να γίνει αισθητός ο δυνατός μας παλμός.

Αποτυπώστε με φωτογραφίες ή video όλες τις δραστηριότητες και στείλτε το υλικό σας ηλεκτρονικά στο email: valiab@seo.gr.

85 χρόνια Ελληνικός Οδηγισμός!

85 χρόνια ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ..

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Πάντα έτοιμοι με το βλέμμα μπροστά!

Δείτε εδώ τα αρχεία του προγράμματος και
το νέο έντυπο "85 χρόνια συμμετέχουμε"