Σύνθημα Χρονιάς

Σύνθημα Χρονιάς

Πρόγραμμα Χρονιάς 2011-2012
“Ταξίδι σε κόσμο μαγικό… με τον Δρ. Σκαπανάκη οδηγό!”

Το Πρόγραμμα Χρονιάς, δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του τριετούς προγράμματος του ΣΕΟ «Οδηγοί στην κοινωνία – γνωρίζουμε το παρελθόν, δημιουργούμε το μέλλον», το οποίο ξεκινήσαμε με την συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού.

Αρκετοί από εσάς έχετε ήδη γνωρίσει τον Δρ. Σκαπανάκη και γίνατε Βοηθοί του, στην αρχή της οδηγικής μας χρονιάς, συμμετέχοντας στο «Δρόμο με τα Κρυμμένα Μυστικά», το  Μεγάλο Παιχνίδι που διοργανώσαμε στην Αθήνα. Στην Συνάντηση του Κλάδου Αστεριών, θα βοηθήσετε ξανά τον φίλο μας, καθώς «Ξωτικά και Παγανά του τρελαίνουν τα μυαλά».

Για την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράστασή σας, ο Δρ. Σκαπανάκης σας στέλνει όλες τις πρόσφατες ανακαλύψεις του, στο Πρόγραμμα Χρονιάς που θα βρείτε στα Χρήσιμα Αρχεία των Στελεχών και που περιέχει συγκεντρώσεις, παιχνίδια, μεγάλα παιχνίδια, θεατρικά και πολλές σκόρπιες ιδέες.  Είμαστε σίγουροι ότι θα σας βοηθήσει πολύ, ώστε να εντρυφήσετε με τα Αστέρια σας στον αρχαίο πολιτισμό.

Τόσο ο Κλάδος Αστεριών, όσο και η γραμματέας μας (Εύη Τζουμερκιώτη, 2103235794 εσωτ. 3, kladosasterion@seo.gr), είμαστε στη διάθεσή σου για όποια βοήθεια ή πληροφορία χρειαστείς.