Υπευθυνότητες στην Ενωμοτία

Υπευθυνότητες στην Ενωμοτία

Οι Υπευθυνότητες

Κάθε Οδηγός της Ενωμοτίας αναλαμβάνει μια Υπευθυνότητα για να χωρίζονται οι αρμοδιότητες και να λειτουργεί καλύτερα η Ενωμοτία. αυτές είναι:

Υλικού: Ο υπεύθυνος Υλικού φροντίζει, τακτοποιεί, και ανανεώνει το υλικό της Ενωμοτίας. Διατηρεί και ανανεώνει τη λίστα με το Υλικό της Ενωμοτίας, στο Λεύκωμα Ενωμοτίας.

Γωνιάς: Ο υπεύθυνος Γωνιάς φροντίζει ώστε η Γωνιά να είναι πάντα τακτική, καθαρή και καλαίσθητη. Προτείνει ιδέες στο Συμβούλιο Ενωμοτίας για τη διακόσμηση της, παρακολουθεί εάν αυτά που έχουν προγραμματιστεί για το Στολισμό Γωνιάς γίνονται και φροντίζει κάθε φορά ποιος Οδηγός από την Ενωμοτία θα βοηθήσει στην καθαριότητα στο τέλος της συγκέντρωσης.

Ταμείου: Ο υπεύθυνος Ταμείου εισπράττει τις συνδρομές και διαχειρίζεται τα χρήματα της Ενωμοτίας για τυχόν αγορές. Ενημερώνει το φύλλο του Ταμείου στο Λεύκωμα Ενωμοτίας.

Ενημέρωσης: Ο υπεύθυνος Ενημέρωσης φροντίζει να ενημερώνει, για το τι έγινε, όσους έλειπαν από κάποια συγκέντρωση. Είναι αυτός που ειδοποιεί ο Οδηγός όταν πρόκειται να απουσιάσει. Ενημερώνει το φύλλο Παρουσίας στο Λεύκωμα Ενωμοτίας.

Πρακτικών: Ο υπεύθυνος πρακτικών σημειώνει όλες τις αποφάσεις που παίρνονται στο Συμβούλιο Ενωμοτίας για να μην ξεχαστούν. Καλή ιδέα είναι να τις καθαρογράφει και να τις βάζει σε κάποιο σημείο της Γωνιάς για να τις βλέπουν και να τις θυμούνται όλοι. Ενημερώνει το φύλλο Πρακτικών στο Λεύκωμα Ενωμοτίας.

Αν η Ενωμοτία έχει περισσότερους Οδηγούς μπορεί να δημιουργήσει και άλλες υπευθυνότητες όπως Ατομικής Προόδου, Φωτογραφίας, Φαρμακείου, Παιχνιδιών-Τραγουδιών, Γενεθλίων.