Ας Γνωριστούμε

Ας Γνωριστούμε

Γιώργος Αρβάλης, Έφορος Κλάδου Οδηγών

Είμαι στον Οδηγισμό από Αστέρι. Στο παρελθόν ήμουν Αρχηγός στην 1η Ομάδα Οδηγών Ηρακλείου Αττικής, Συνεργάτης, Βοηθός Εφόρου στον Κλάδο Οδηγών, Τοπικός Έφορος, Περιφερειακός Έφορος, Μέλος στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων και στο Τμήμα Κατασκηνώσεων. Έχω εκπροσωπήσει το ΣΕΟ τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα ως Γενικός Γραμματέας και Αντιπρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας.

Σήμερα είμαι Έφορος Κλάδου Οδηγών, Κατασκηνωτής με Δίπλωμα , Εκπαιδευτής με Άδεια και Μέλος της Γενικής Συνέλευσης ΣΕΟ.

Αγαπημένο Quote : “Γίνε εσύ η αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο”, Μοχάντας Καραμτσάντ Γκάντι

E-mail: giorgos.arvalis@seo.gr

 

Λίνα Μαρμαρά, Βοηθός Εφόρου Κλάδου Οδηγών: Υπεύθυνη Τομέα Οικονομικών και Διαχείρισης, Τομέα Εκπαιδεύσεων

Ξεκίνησα τον Οδηγισμό από Πουλί. Υπήρξα Αρχηγός στο Πλήρωμα Ναυτοδηγών του Τ.Τ. Χαλκίδας, Συνεργάτης, Βοηθός Περιφερειακού Εφόρου και Μέλος επί θητεία της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΟ.

Σήμερα είμαι Αρχηγός στην Ομάδα Οδηγών Χαλκίδας, με Δίπλωμα και Εντολή, Εκπαιδεύτρια με Άδεια, και Βοηθός Εφόρου Κλάδου Οδηγών.

Αγαπημένο Quote: “Θυμήσου να κοιτάς τ’αστέρια κι όχι τα πόδια σου” ,  Stephen Hawking

Ε-mail lina.marmara@seo.gr

 

Αλέξανδρος Κόρδας, Βοηθός Εφόρου Κλάδου Οδηγών: Υπεύθυνος Τομέα Επικοινωνίας και Εκπροσώπησης 

Το Οδηγικό μου ταξίδι το έχω ξεκινήσει από Πουλί το 2001 στο 1ο Σμήνος Κηφισιάς. Από το 2010 είμαι Στέλεχος στον Κλάδο Οδηγών ξεκινώντας ως Βοηθός στην 2η Ομάδα Ναυτοδηγών Κηφισιάς.

Τα τελευταία χρόνια, έχω υπάρξει Αρχηγός Ομάδας Κλάδου Οδηγών και Κλάδου Μεγάλων Οδηγών στο Τοπικό Τμήμα Θρακομακεδόνων, Λέμβαρχος και Υποψήφιος Εκπαιδευτής.

Αγαπημένο Quote: “Δημιουργικότητα είναι να ανακαλύπτεις, να πειραματίζεσαι, να δημιουργείς, να παίρνεις ρίσκα, να σπάς κανόνες, να κάνεις λάθη και να διασκεδάζεις” Mary Lou Cook

E-mail: alexandros.kordas@seo.gr

 

Άντζυ Τερζάκη, Βοηθός Εφόρου Κλάδου Οδηγών: Μέλος Επιτροπής Κατασκηνώσεων

Είμαι στον Οδηγισμό από Πουλί. Υπήρξα Αρχηγός στον Κλάδο Μεγάλων και στον Κλάδο Οδηγών. Τα τελευταία 21 χρόνια ασχολούμαι με τις Ειδικές Ομάδες και είμαι Αρχηγός.

Υπήρξα συνεργάτης του περιοδικού “Παρέα” και “Μηνύματα”, Βοηθός Περιφερειακής Εφόρου, Βοηθός Τοπικού Εφόρου,Μέλος Τμήματος Επικοινωνίας. Έχω εκπροσωπήσει το ΣΕΟ  και το Europe Region στο εξωτερικό και επίσης το ΣΕΟ στο ΕΣΥΝ. 

Σήμερα είμαι μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων, Βοηθός Εφόρου Κλάδου Οδηγών, Βοηθός Πρόεδρου ΟΜΕΑ και Σύμβουλος σε θέματα Αναπηρίας.

Είμαι Αρχηγός με Δίπλωμα και Εντολή, Εκπαιδεύτρια με Δίπλωμα και Εντολή και Κατασκηνώτρια με Δίπλωμα και Εντολή.

Αγαπημένο Quote: “Δε θα ξέρεις ποτέ πόσο δυνατός είσαι μέχρι τη στιγμή που το να είσαι δυνατός θα είναι η μόνη σου επιλογή” ,  Bob Marley

Ε-mail angie.terzaki@seo.gr

 

Νίκη Κωσταρέλη, Βοηθός Εφόρου Κλάδου Οδηγών: Υπεύθυνη Παιδαγωγικού Τομέα και Προγραμμάτων

Ξεκίνησα την Οδηγική μου πορεία ως Οδηγός. Υπήρξα Αρχηγός στην 1η Ομάδα Οδηγών Θεσσαλονίκης και Συνεργάτης στον Κλάδο Οδηγών.

Σήμερα είμαι Βοηθός Εφόρου Κλάδου Οδηγών,Βοηθός Εφόρου του Τοπικού Τμήματος Θεσσαλονίκης και Βοηθός στην 1η Ομάδα Οδηγών Θεσσαλονίκης. 

Αγαπημένο Quote: “Εάν δεν σου αρέσει ο δρόμος που περπατάς, ξεκίνα να φτιάχνεις έναν άλλο”, Dolly Parton

Ε-mail:niki.kostareli@seo.gr